Kattaako Corsair AIO -vuotovaurioita?


Kattaako Corsair AIO -vuotovaurioita?

Loistava. Sekä Corsair että NZXT tarjoavat takuuta vaurioille, jotka aiheutuvat yksikön tarjoamisesta, ei ole vääristynyt ja käsitellä sellaisia ​​ongelmia tapausarvioinnilla. Se on mykistyskohta joka tapauksessa, koska AIO: t eivät vuoda, kuten ilman ystävät yrittävät väittää ja väite on vanha.9 Sen 2020

Peitäkö Corsair vesivaurioita?

Ei, he eivät, koska se ei ole kustannustehokasta tehdä. Jos jokainen vuotava 60 dollarin jäähdytin tappaa 2000 dollarin arvosta laitteistoa, he menettäisivät metrisen tonnin rahaa vain kattaen vahingot.

Mitä tapahtuu, jos AIO vuotaa?

AIO -jäähdyttimet eivät vuoda kaikkea niin usein, ja AIO -tiedosto todennäköisesti epäonnistuu pumpun ongelman takia, ei vuotamisen kanssa…. Et voi muuttaa nestettä jäähdyttimien sisällä, joten mieluiten mikään ei voi vuotaa. Siksi niitä kutsutaan “suljetun silmukan” järjestelmiksi.

Voi Corsair nestemäisen jäähdytysvuoto?

Corsair muistelee joitain nestemäisiä jäähdyttimiä, koska ne vuotavat kirkkaan vihreää nestettä. Pienen määrän vesisarjoja H100i RGB Platinum SE -jäähdyttimiä on havaittu vuotavan…. Jos omistat yhden näistä jäähdyttimistä, tarkista jäähdyttimen pakkaus tai sarjanumerotarra ja etsi Lot Code 1852.

Kuinka kauan Corsair AIO -jäähdyttimet kestävät?

AIO: n elinajanodote vaihtelee 3–7 vuotta. Haluan vain huomauttaa, että edellä mainitut kolme syytä AIO: n epäonnistumisiin voivat tapahtua myös mukautetun silmukan kanssa. Jopa kalliit DDC- tai D5 -pumput voivat epäonnistua. Heillä on taipumus epäonnistua paljon harvemmin.22 Iýul 2020

Voi nestemäisen jäähdyttimen vuoto?

Pahin asia, joka voi tapahtua jokaiselle vesijäähdytteiselle tietokoneelle, on vuoto. Tämä harvinainen hätätilanne voi tapahtua, ja sillä on potentiaalia aiheuttaa satoja dollareita vaurioita vastauksestasi riippuen. Neste voi paeta suljetun silmukan löysän istuvan, halkeilun putken tai lohkon läpi.


Leave a Reply

Your email address will not be published.