Kuinka kauan kolinmaman tarkistaminen kestää?


Kuinka kauan kolinmaman tarkistaminen kestää?

Kuinka kauan kolinmama -tarkistus kestää? Alkuperäisen CoinMama -vahvistuksen tulisi kestää vain noin 10 minuuttia, mutta kolikoita ostaessasi saatat joutua odottamaan jopa 6 tuntia varmennuksen saamiseksi.3 vuotta sitten

Kuinka kauan Coinmama kestää asiakirjojen tarkistamiseen?

Koinmaman alkuperäinen varmennus kestää yleensä 10 minuuttia. Alkuperäisen varmennuksen jälkeen kaikissa ostoissa bitcoinit toimitetaan heti. Tason 2 ja 3 varmennus voi kuitenkin kestää jopa kuusi tuntia.

Kuinka kauan kolinmama kestää prosessin?

Luotto- ja maksukortti – Ostokset käsitellään tunnin sisällä. Kolikot on silti vahvistettava lohkoketjussa ennen kuin näet ne lompakossa, joten useimmissa tapauksissa sinulla on kolikot 60 minuutin kuluessa tilauksen suorittamisesta.

Kuinka kauan Coinmama julkaisee Bitcoinin?

CoinMama antaa ihmisille lähes 200 maasta ympäri maailmaa ostaa Bitcoin (BTC) heti käyttämällä minkä tahansa luotto- tai pankkikorttia joko Visa tai MasterCardilta. Lähes kaikissa tapauksissa bitcoinit vapautetaan sinulle puolen tunnin sisällä tai vähemmän.

Kuinka tarkistan kolinmama -tason 2?

Ohjeet tason 2 varmennukseen:

 1. Kirjaudu CoinMama -tiliisi.
 2. Seuraa kehotuksia ladata toinen henkilöllisyystodistus….
 3. Lataa laitoslasku….
 4. Lataa KYCQ -kyselylomake täytetty ja allekirjoitettu.

Kuinka luotettava on Coinmama?

3) CoinMama on turvallinen tapa ostaa ja myydä kryptovaluuttaa, koska se ei ole huolehtimattomia, mikä tarkoittaa, että he eivät koskaan pidä salausvaraasi tai fiat-valuuttaasi. Rahoillasi pidetään aina turvallisesti hallussaan eikä verkossa CoinMaman kanssa; Vaikka kolinmama olisi hakkeroitu, et voi kadottaa salaustasi.

Kuinka kauan Coinbase kestää tunnuksen tarkistaminen?

2-3 minuuttia antaa 2-3 minuuttia varmennusprosessin loppuun saattamiseksi. Jos Verificaton on onnistunut, sinut ohjataan asiakirjasivullesi. Jos lataus on epäonnistunut, sinua pyydetään yrittämään prosessi uudelleen.

Kuinka paljon Coinmama -raja on?

Kaikki yhteensä

Kaikki yhteensä Max. tilausmäärä
�� Bankkarin raja (osta) 15 000 USD
�� Langansiirto (osta ja myy) 15 000 USD

Vaatiiko kolinmama Kyc?

Vaatiiko kolinmaama henkilöllisyystodistukseen? Joo. Tilauksen tarkistaa tilisi, sinun on lähetettävä jonkinlainen henkilöllisyys. Tämä voi olla mitä tahansa ajokorttia passiin.

Voinko ostaa bitcoinia maksukortillani Coinmama?

Nopea ja helppo tapa ostaa bitcoinia, Ethereumia ja muuta olemme myös laajentuneet; Nykyään CoinMama -käyttäjät voivat ostaa bitcoinia sekä seitsemän erilaista kryptovaluuttoa, mukaan lukien ETH, LTC, XRP ja muut, luottokortilla, pankkikortilla tai pankkitilillä. Ja käyttäjät tietyillä markkinoilla voivat myös myydä bitcoinia.

Mikä maa käyttää CoinMamaa?

Vuonna 2013 käynnistetty Coinmama on rekisteröity Slovakiassa, kun taas omistajat New Bit Ventures sijaitsee Israelissa. Alusta perustettiin luomaan yksinkertaisin rahoituspalvelu krypto -avaruuteen. Genesiksen jälkeen Coinmamaan luottavat yli 2 300 000 ihmistä 197 maassa.

Mikä on tason 1 varmennus?

Vahvistettu tili, taso 1 Kun käyttäjä on toimittanut puhelimen varmennuksen aktiivisen Facebook -tilin kanssa yhteydenpidon lisäksi, he saavat tämän ensimmäisen varmennusasteen. Puhelimen varmennus tarkoittaa, että käyttäjä on onnistuneesti antanut meille kelvollisen puhelinnumeron, johon heillä on pääsy.

Työskenteleekö CoinMama Etelä -Afrikassa?

Jos etsit paeta kuoriutumista heikentyvästä Randista, nousevan inflaatioasteen ja Etelä -Afrikan talouden epävarmuuden, bitcoinin ostaminen Coinmama voi olla sinulle!

Onko kolinmama bitcoin -lompakko?

CoinMama antaa sinun ostaa Bitcoinin heti luotto- tai maksukortilla…. Ja kuten mainittiin, tarvitset ensin Bitcoin -lompakon – joka tunnetaan myös nimellä Bitcoin -asiakas – ennen kuin voit ostaa bitcoinia verkossa!

Kuinka voin ostaa bitcoinia ilman henkilöllisyystodistusta?

 1. Bitcoinin ostaminen ilman henkilöllisyystodistusta: 7 vaihtovaihtoehdoistasi.
 2. LocalBitcoins: Osta digitaalinen valuuttasi missä tahansa….
 3. Bitquick: Osta digitaalinen valuutta käteisellä….
 4. Bitit….
 5. Bitcoin -pankkiautomaatteja: Onko sinulla lähellä olevaa?…
 6. Bitcoin (BTC) -vaihto ilman varmennusta….
 7. Muokkaus….
 8. Opetusohjelmat: Osta Bitcoin alle 20 minuutissa.

Onko Coinbasella raja?

Coinbase Pro -tilin haltijoiden päivittäinen nostoraja on 50 000 dollaria päivässä. Tätä määrää koskee kaikkia valuuttoja (esimerkiksi voit nostaa jopa 50 000 dollarin arvosta ETH: ta päivässä). Jos haluat harkita suurempia vetäytymisrajoja, siirry rajoitussivullesi ja valitse lisäysrajat.


Leave a Reply

Your email address will not be published.