Kuinka kutsut mestarikyläläiset Minecraft?


Kuinka kutsut mestarikyläläiset Minecraft?

Kuinka kirjoittaa komento

  1. Avaa chat -ikkuna. Helpoin tapa suorittaa komento Minecraftissa on chat -ikkunassa.
  2. Kirjoita komento. Tässä esimerkissä aiomme kutsua kyläläisen Minecraft Java Edition (PC/MAC) 1.17 Seuraavalla komennolla: /Summon Villager.

Kuinka kutsut tietyn kyläläisen?

Etsi kyläläistä kutu muna. Heitä muna missä haluat kyläläisen olevan. Anna sitten heidän muodostaa yhteyden työlohkoon. Nyt kaikki tunnisteet on syötetty tälle kyläläiselle, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä komentoilla.

Kuinka kutsut mukautetut kyläläiset Minecraftiin?

Ensinnäkin sinun on ohjelmoitava komento lohko kutsuaksesi kyläläisen /summon -komentoon. Tämä /summon -komento suoritetaan joka kerta, kun komentolohko aktivoidaan. Joten, seiso komentopohjan edessä osoitin (Plus -merkki) komentopalkissa ja napsauta hiiren oikeaa painiketta.

Kuinka kutevat kirjastonhoitajan kyläläisen?

Kuinka kutevat mukautetun kyläläisen Minecraft Java?

Kuinka kutua kyläläisiä ilman työtä?

Vaiheet toistaa:

  1. Tartu kyläläiseen kutuunaan.
  2. Kutua kyläläistä.
  3. Käytä kyläläisen kutevaa munaa (tehdäksesi vauvan kyläläisen)
  4. Suorita /suorita nimellä @e [type = Villager] Run Say @s.
  5. Tarkkaile [kokonaisuus. minecraft. kyläläinen. Ei mitään] yhteisö. minecraft. kyläläinen. ei mitään.

Kuinka kyläläiset kutevat tyhjissä kylissä?

Pelaajien on työnnettävä kyläläinen veneeseen ja ohjattava kohti tyhjää kylää kohti. Jos lähellä ei ole vesistöä, pelaajien on määrättävä veneensä maahan ja työnnettävä kyläläinen sinne.

Kuinka kutsut sinisen axolotl?

Salli huijaukset tauko -valikon “Avaa LAN” -vaihtoehdon kautta. Napsauta ”Käynnistä LAN World”, painamalla sitten T -näppäintä avataksesi chatin. Kirjoita ”/kutsu Minecraft: Axolotl ~ ~ ~ {Variant: 4}” (ilman lainausmerkkejä). Paina Enter -näppäintä kutua sinisen axolotl Minecraftissa.

Kuinka kutevat kylän Minecraft Survival?

Voivatko kyläläiset kutua pelaajan tekemässä kylässä?

Kyläläiset eivät kutu, ne luovat, kun kyliä syntyy tai luodaan jalostuksesta (joista jälkimmäinen on tällä hetkellä rikkoutunut tilannekuvissa), joten jos rakennat kylän, olet myös vastuussa siitä, riippumatta siitä, minkä version olet.

Kuinka kasvatat kyläläisiä?

Lyhyesti sanottuna: Kyläläisten kasvattamiseksi löydä kaksi kyläläistä, jotka haluat kasvattaa, sinun on saatava ne yksin huoneeseen yhdessä sänkyjen läsnäollessa. Hanki sitten tarpeeksi ruokaa kyläläisille. Kun heität ruoan maahan kyläläisten lähellä, heidän “halukkuutensa” kasvavat kasvavat.

Kuinka teet kyläläisen tilan Minecraftissa?

Pelaajat voivat antaa erityisiä ammatteja kaikille työttömille kyläläisille asettamalla vastaavan lohkon lähellä kyläläistä Minecraftissa. Esimerkiksi pelaajien on asetettava korvaus työttömän kyläläisen läheisyyteen tehdäkseen heistä viljelijäkyläläisen.

Kuinka teet kyläläisen kaupan mitä haluat?

Kuinka teet kirjastonhoitajan kyläläisen?

Sinun on saatava neljä puulaattaa ja kirjahylly lencternin tekemiseksi käsityöpöydällä. Sen jälkeen sinun on löydettävä kylä nähdäksesi joitain kyläläisiä. Aseta lekterni työttömän kyläläisen viereen. Näet, että kyläläisestä tulee kirjastonhoitaja.5 vuotta

Kuinka saat vauvan kyläläisen kasvamaan?

Kyläläiset kasvattavat itsenäisesti, mutta tarvitsevat ovia ja heidän on oltava halukkaita kutua vauvakyläläisiä. Tarkalleen 20 minuutin kuluttua, jonka aikana vauvan kyläläinen on renderin etäisyyden sisällä, vauvan kyläläinen kasvaa aikuisen puoleen.

Kuinka kutevat kylän Minecraft Creative -tilassa?


Leave a Reply

Your email address will not be published.