Kuinka paljon jäännösavaimet ovat arvoisia?


Kuinka paljon jäännösavaimet ovat arvoisia?

Pohjimmiltaan mitä haluat tehdä, on ostaa Relic Coffer -näppäimiä huutokauppatalosta, Stealth BRD: n kautta ja avaa sitten holvat itse. Avainten todellinen arvo (jonka olen keskimäärin noin 1300 näppäintä) on noin 75 hopeaa. Tällä hetkellä he istuvat yleensä AH: lla noin 10-30 hopeaa.24 сент. 2019 г.

Kuinka monta jäännösavainta on olemassa?

12 Relic Coffer -näppäintä tarvitset 12 Relic Coffer -näppäintä avataksesi kaikki arkku -ovet kutevan vartijan Doomgripille pyrkimykseen vuoren sydäntä. Kun olet voittanut DoomGripin, vuorenholvin takana oleva vuoren sydänsydämi.

Kuka pudottaa jäännösavaimet?

BlackRock syvyydet Tämä esine on yleinen pudotus roskakorista BlackRock -syvyydessä.

Kuinka saada jäännösavaimet?

Tämä on hyvä kerros, jos haluat taata kaikki kassaan yhden juoksun avaaminen:

  1. Tapa kääpiöt aivan ilmentymän ulkopuolella, kunnes saat 12 avainta.
  2. Mene BRD: n sisälle ja vie moolikone “kotipaikkaan”.
  3. Selkeä coger -huoneeseen.
  4. Avaa ja ryöstää kaikki kassa.
  5. Tappaa pomo (tai ei).
  6. Loppuu tai kuole ja nollaa.

Missä ovat kassaan BRD: ssä?

BlackRock -syvyyksien sisällä on holvi, joka sisältää 12 lukittujen holvien ovien takana piilotettua jäännöstä, jokainen arkku sisältää joko rahan säkkejä, jalokiviä ja muita erilaisia ​​arvoesineitä, joita voidaan myydä myyjälle. Tämän lisäksi on olemassa Erityinen tumma arkku, joka sisältää muutamissa käytettyjä erityisiä reagensseja…

Missä on tumman pitäjän avain BlackRock -syvyydessä?

Musta holvin anteroom Tumma Keeper Avain tippuu yhdestä kuudesta mahdollisesta tummasta vartijasta, jotka kutevat sen jälkeen, kun puolueen jäsen katselee Mustan holvin anteroomin muotokuvaa. Tämä avain tarvitaan pimeän arkun avaamiseksi mustassa holvissa.

Mistä saan synkän guzzler -avaimen?

Plugger Spazzring Avain kuljettaa Plugger Spazzring. Se voidaan saavuttaa vain taskutasosta häntä, eikä se pudota ruumiistaan.

Kuinka pääset BRD -holviin?

Lisää artikkeleita. Musta holvi on tumma rautapankki, joka sijaitsee Blackrock -syvyyksissä Shadowforge Cityssä. Siihen pääsee kotipaikan ja käsityöhallin välisen oven läpi.

Kuinka saan klassisen avaimen BRD: ssä?

Kommentti 8805: llä. Saadaksesi tämän avaimen etsinnän, sinun on oltava aave ja Quetts -antaja seisoo jonkinlainen arkku Blackrock -vuoren keskellä sen jälkeen kun olet ylittänyt ketjun ja mene huoneeseen laavan yläpuolella.

Mihin luovutat tumman rautajäännöksen?

Toriumpisteen tumman rautajäämää käytetään lisäämään mainetta ystävällisestä kunnioitukseen toriumin veljeskunnan kanssa toistettavassa pyrkimyksessä, katso alla. U tee tämä samassa paikassa, että teet toistettavan pyrkimyksen tulla ystävälliseksi toriumveljeskunnan kanssa. Tämä tehdään Master Smith Burninaatissa toriumpisteen kohdalla.


Leave a Reply

Your email address will not be published.