Kuinka pitkälle kyläläinen matkustaa?


Kuinka pitkälle kyläläinen matkustaa?

Kuinka pitkälle kyläläiset matkustavat?

Kyläläiset vaeltelevat kylän koon reunaan, joka on oletuksena säde 32, mutta voi olla yhtä suuri kuin säde 64 riippuen ovestasi kokoonpanosta.

Mikä on kyläläisen valikoima?

Kyläläiset pysyvät kuitenkin vain 32 korttelin alueella, mikä helpottaa heidän eksymistä saamalla 64 korttelin päässä talosta. Voit aina kasvattaa joitain uusia kyläläisiä käyttämällä jalostusasemaa matkalla, kuten yllä on kuvattu (niin kauan kuin jäljellä on vähintään 2 kyläläistä).

Kuinka kaukana kylästä kyläläisen täytyy olla?

Maatilan on oltava joko kokonaan kylän rajojen sisällä tai kokonaan ulkopuolella. Säde on joko 32 lohkon suurempi etäisyys tai etäisyys kylän kauimpana ovella.

Kuinka pitkälle kyläläinen polku voi?

Menemättä alas teknistä kanin reikää, ajattele sitä seuraavasti: kyläläinen voi löytää vain POI -lohkoja, jotka ovat 16 korttelin sisällä vaakasuoraan ja 4 lohkoa pystysuoraan heidän sijainnistaan.

Kuinka pitkälle sinun on oltava poissa uudesta kylästä?

Robotnik antaa melko edistyneitä laskelmia, mutta yksinkertainen vastaus on, että ovi tuottaa uuden kylän, jos se on rekisteröity yli 64 korttelia (euklidinen) kaukana olemassa olevan kylän lähimmästä rekisteröidystä ovesta.

Kyläläiset kutevat, jos rakennan kylän?

Kyllä, kyläläiset kutevat kylissä ja pari missä tahansa on riittävästi puisia ovia väestön ylläpitämiseksi.

Kuinka estät kyläläisen pakenemasta?

Kyläläiset rinnastavat kyläläisen katoamasta Minecraftin kylästä, sinun täytyy kasvattaa ne. Näin jäsenet kasvavat ja pysyvät siellä. Tee siitä talo, laita sänkyjä, laita kaksi kyläläistä talon sisälle, ruokki heille leipää ja jätä ne rauhaan.

Voiko kyläläisen kasvattaja olla lähellä kylää?

Niin kauan kuin on ainakin yksi vaatimattomia sänkyjä ja runsaasti ruokakyläläisiä pitäisi pystyä kasvattamaan. Minulla on kylänä sijaitseva kasvattaja, joka käyttää yhtä viljelijää, 2 kasvattajaa ja 4 vuodetta kuteville kyläläisille, jotka sitten siirretään niin kaukana.

Kyläläiset hylkäävät?

Ne ovat vapautettuja Despown -ajastimista ja virheistä (katsomalla sinua, Bedrock Edition!), ei pitäisi hylätä yksinään. Ne voivat kuitenkin olla ärsyttävän vaikea pitää hengissä, kunnes saat sen ripustettavaksi. Kyläläiset voivat kuolla kaikenlaisella tavalla.

Kuinka lähellä zombien on oltava kyläläisen pelästymiseksi?

42 korttelin zombeja kohdistavat kyläläiset 42 korttelin sisällä, ja he voivat aina nähdä kyläläisiä seinien läpi. Jos Java Edition, jos zombi hyökkää kyläläiseen ja näkee pelaajan, se keskeyttää hyökkäyksen kyläläiseen hyökkäämään pelaajaan, vaikka pelaaja ei olisi hyökännyt siihen.

Kuinka saat kyläläiset seuraamaan sinua?

Niin kauan kuin sinulla on smaragdilohko, kyläläiset seuraavat sinua, kunnes laitat sen pois.

Kuinka pitkälle kyläläiset voivat havaita zombeja?

Zombit. Zombit löytävät kyläläiset jopa 42 korttelin säteestä (jopa silloin, kun kyläläinen on näkymätön), ja yrittävät hajottaa ovet.


Leave a Reply

Your email address will not be published.