Kuinka teet kyläläisen onnelliseksi jälleen Minecraftissa?


Kuinka teet kyläläisen onnelliseksi jälleen Minecraftissa?

Kyläläisistä on valmis kasvattamaan kahta tapaa: kauppaa heidän kanssaan ja tehdä sue heillä on runsaasti ruokaa. Kaupankäynti kyläläisen kanssa ensimmäistä kertaa tekee siitä halukkaan; Sen jälkeen on yksi viidestä mahdollisuudesta joka kerta, kun teet toistuvan kaupan. Toinen asia, joka tekee kyläläisistä halukkaita, on runsaasti ruokaa.

Kuinka saat kyläläisen anteeksi sinulle?

  1. käydä kauppaa heidän kanssaan.
  2. käydä kauppaa muiden kanssa lähellä (ei yhtä tehokasta)
  3. Saa hänet tarkkaan zombien tartunnan saastuttamiseen ja paranna sitten häntä (kova, mutta toimii parhaiten)

Kuinka kasvatat kyläläisten onnea?

Sinun on rakennettava ruokavarastorakennus ja pidettävä se varustettuna ruoalla. Sinun on rakennettava materiaalitallennusrakennus ja pidettävä se varustettuna puulla. Se antaa jokaiselle kyläläiselle 50%: n onnellisuuden. Jos sinulla ei ole jompaakumpaa näistä rakennuksista tai tarvikkeista, onnellisuus putoaa nopeasti kyläläisten poistumiseen (2-3 päivän kuluttua).

Kuinka teet kyläläisen onnelliseksi lyöessäsi sitä?

Yksinkertaisesti sanottuna, mitä enemmän kauppaa kyläläisen kanssa, sitä enemmän he pitävät sinusta. Tämä voi aiheuttaa heidän hintojensa palautumisen normaaliksi (jos osut yhden) tai jopa pudota hieman. Uskon kuitenkin,.

Kuinka kauan kyläläiset pysyvät hulluna minecraft?

Sanoisin todennäköisesti noin 5 minuuttia tai vähemmän. Yleensä kun menen rakennuksen sisälle ja tulen ulos, kyläläinen ei ole enää vihainen.

Kuinka parannat kyläläisen lyöessäsi sitä?

Hanki itsellesi suloinen kauppa! Jos zombie hyökkää yhtä kyläläisistäsi, se muuttaa heidät zombi -kyläläisiksi. Voit parantaa niitä käyttämällä heikkousjuomaa ja kultaista omenaa. Mutta ensin pop se jonnekin turvallisesti, kuten aidattu alueella, missä se ei voi satuttaa sinua.

Kuinka palautan kyläläisen mainetta?

Toinen tapa palauttaa maine on poistaa jokainen kylän ovi. Kun kaikki ovet ovat poissa, se pitää kylää tuhoutuneena. Sitten kun vaihdat ovet, se luo uuden kylän ja maine myös nollataan tällä tavalla.

Miksi kyläläiset tuijottavat sinua?

Kyläläiset tunnetaan juoksemisesta ja joko vuorovaikutuksessa muiden kyläläisten kanssa tai heidän pienten kaupunkien tutkiminen. Jos pelaaja kulkee tietyn matkan päässä kyläläisestä, kyläläinen tuijottaa pelaajaa ja kunnes zombi ajoi heidät, kun yösykli alkaa tai kun se alkaa myrskyä.

Kuinka estät kyläläisen olemasta vihainen Minecraftissa?

Kaupankäynti kyläläisten kanssa herättää suosioasi kylässä; Kyläläisten tai golemien hyökkäys vähentää sitä. Ja siinä kaikki on siinä.

Kuinka saat kyläläiset vihaamaan sinua?

Kyläläisissä voi laukaista 4 tapaa:

  1. Kyläläinen osuu verkkoon 3 kertaa peräkkäin.
  2. Kyläläistä työnnetään pitkään….
  3. Kyläläinen putoaa sudenkuoppaan.
  4. Ryhmäkeskustelun jälkeen toisen kyläläisen kanssa kyläläisen mieliala voi muuttua iloiseksi, surulliseksi tai vihaiseksi.

Kuinka teet vihaisen kyläläisen Minecraftissa?

Kyläläiset juorut?

Kyläläiset voivat tallentaa tiettyjä muistoja pelaajista juorujen muodossa. Ne leviävät muihin kyläläisiin aina kun he puhuvat keskenään. Jokainen juorupala on yksi viidestä tyypistä, ja se tallentaa arvon sekä tavoitteen. Gossips luo ja lisää arvoa erilaisten pelaajien toimien seurauksena.

Kuinka kauan kyläläisen paranee?

Kun olet antanut zombie -kyläläiselle kultaisen omenan, kovetusprosessin voimaantulo kestää viisi minuuttia. Näiden viiden minuutin aikana zombi -kyläläinen käyttäytyy silti kuin normaali zombi.

Kuinka saat kyläläiset seuraamaan sinua?

Niin kauan kuin sinulla on smaragdilohko, kyläläiset seuraavat sinua, kunnes laitat sen pois.

Miksi kyläläiset ovat hulluja minecraft?

Jos populaation korkki täyttyy tai sängyt ovat estettyjä, vihaiset hiukkaset ilmestyvät päänsä yläpuolelle (sydämen hiukkasten kanssa), estäen niitä pariutumasta. Kyläläiset ovat ärsyttäviä.

Kuinka saat kyläläiset kasvattamaan?

Kyläläisten kasvattamiseksi varmista, että on kolme leipää, 12 porkkanaa, 12 perunaa tai 12 punajuuria yhdestä kyläläistä kohden. Syötä se kyläläisille. Jätä kaksi kyläläistä yksin rakennukseen. Tarkista rakennus noin 20 minuutissa – vauvan kyläläisen tulisi ilmestyä.

Kuinka alentaa kyläläisen hintaa lyömisen jälkeen?

Kävele vain pois ja anna kauppakumppanisi jäähtyä. Hinnat palautuvat muutamassa minecraft -päivässä. Mene vain tekemään jotain muuta lähellä, jotta kyläläinen pysyy lastattuna, ja hinnat palautuvat riittävän pian.


Leave a Reply

Your email address will not be published.