Kuinka voit kertoa, onko joku merkitty New World PVP: lle?


Kuinka voit kertoa, onko joku merkitty New World PVP: lle?

Kuinka voit kertoa, onko joku merkitty PVP New Worldille?

Avoin maailman PVP uudessa maailmassa, kun poistut alueelta, saat lähtölaskenta ennen kuin sinut liputtiin PVP: lle, jonka jälkeen voit hyökätä – ja hyökätä. Jokainen vastustavien ryhmien jäsenet, joilla on myös PVP, otettu käyttöön. Näitä pelaajia on helppo havaita, koska heillä on punaisen tason indikaattori heidän nimensä vieressä.

Mistä tiedät, onko PVP liputtunut?

Muotokuvasi vieressä ryhmästäsi riippuen. Jos kuvake tulee näkyviin, lippu on ylös. Jos ei, lippu on alhaalla.

Mitä PVP: n liputtaminen tekee uutta maailmaa?

Uusi maailma: PVP: n liputtaminen lisää onnea saadaksesi korkeammat vaihdepisteet pudota.

Kuinka kauan PVP: n unflag -?

Lipun vähentäminen riippumatta siitä, miksi liputus oli, PVP-lipun vetämiseen on viiden minuutin viive, jonka jälkeen palaat normaaliin PVE-tilaan pelkäämättä vastakkaista ryhmää. Poikkeus on FFA -lippu, joka poistetaan vain muutamassa sekunnissa.

On PVP valinnainen uudessa maailmassa?

PVP on täysin valinnainen uudessa maailmassa. Jos et halua pelata muiden pelaajien kanssa, voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä. Voit jatkaa PvE: n pelaamista, eikä sinun tarvitse koskaan mennä toista pelaajaa vastaan. Muista, että PVP -vaihtoehto ei ole käytettävissä heti, kun käynnistät pelin.

Onko uudessa maailmassa PVP -skaalaus?

PVP -skaalaus on edistyksellinen pelimekaanikko, joka löytyy joistakin peleistä. Uudessa maailmassa se säätää vahinkoja ja paranemista, jotka on käsitelty muille pelaajille taistelun aikana kompensoidakseen pelaajien välisiä eroja.

Minkä tason voit PVP: tä uudessa maailmassa?

Amazon Games New World’s Wars ovat yksi sen mielenkiintoisimmista tarjouksista. Uudessa maailmassa on muutamia asetettuja PVP-tiloja muuten avoimen maailman PVP: n lisäksi, kun pelaajat ovat lipuneet,. Kaverit: Pelaajat voivat valita haastaa yhden toisen pelaajan kaksintaisteluun, kun he ovat liittyneet ryhmään ja saavuttaneet tason 10.

Kuinka sammutan PVP -lipun uudessa maailmassa?

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on paina U -painiketta pelatessasi peliä nopeasti kytkemiseen tai PVP: n sammuttamiseen.

Kuinka aktivoin PVP: n uudessa maailmassa?

Jotta voit ottaa avoimen maailman PVP: n uudessa maailmassa, paina ‘u’ turvallisella alueella, nimeltään ‘pyhäkkö’. Poistuttuaan turvalliselta alueelta 30 sekunnin jäähdytys alkaa, minkä jälkeen olet alttiita muille pelaajille. Sota -muodossa on myös laajamittainen 50 V50 PVP, ja Outpost Rush -tila, joka avaa tasolla 60.

Kuinka PVP EXP toimii uudessa maailmassa?

Uudessa maailmassa on useita sekoitettuja raportteja, kun kyse on PVP XP -bonuksesta. Vaikka PVP: lle on merkitty, saat 10% bonuksen kaikille ansaitsemillesi kokemuksille ja saat 20% enemmän vaikutusta ryhmäsi alueelle.

Onko uudessa maailmassa vankityrmiä?

Kun Amazon Gamesin MMORPG New World julkaisee ensi kuussa, se tuo Expeditions – pelin oma ottelu integroidut vankityrmät, jotka ovat täynnä pahoja ja erityisiä ryöstöjä NAB: lle.


Leave a Reply

Your email address will not be published.