Kuka on Evelyn Lozada naimisissa nyt?


Kuka on Evelyn Lozada naimisissa nyt?

Эелин лосада/сручададжонсонв браке с 2012 г. до 2012 г. Похожие запроыы Эелин лосада Терел онс Жисира жонсон Сайина жонсон Брэндон маааал Чед жонсон ii Чед жонсон

Onko Evelyn Lozada edelleen naimisissa?

Henkilökohtainen elämä. Lozada on ollut naimisissa kerran ja hänellä on kaksi lasta. Lozada oli naimisissa NFL -pelaajan Chad Johnsonin kanssa heinäkuusta 2012 syyskuuhun 2012. Lozada oli kihloissa NBA-pelaajan Antoine Walkerin kanssa, jonka kanssa hänellä oli kymmenen vuoden suhde vuodesta 1998 vuoteen 2008.

Miksi Evelyn ja Carl jakoivat?

Evelyn Lozada on ollut joissakin korkean profiilin suhteissa, joista yksi oli entisen MLB -tähden Carl Crawfordin kanssa. Todellisuustähti ja Crawford jakautuvat huijausväitteisiin ja hän on sittemmin keskittynyt perheeseen, kuntoon ja paluunsa koripallovaimiin.

Kuka on Evelyn Lozada näkee nyt?

Evelyn Lozada ja Marc Anthony ovat viettäneet jonkin aikaa yhdessä. Jos tunnet Evelyn Lozadan, tiedät, että hänen exes ovat joitain tunnetuimmista kuuluisuuksista. Entisen aviomiehen ja entisen NFL-pelaajan Chad Ochocincon MLB-pelaajalle Carl Crawfordille Evelynillä on ollut osuus merkittävimmistä miehistä.

Mitä Evelyn Lozada tekee nyt?

Mitä Lozada tekee nyt, kun hän ei ole VH1 -sarjassa, hän keskittyy lapsiinsa, CBD -linjaan, terveyteen ja kuntoon ja uuteen korukorjaan.

Kuka on Malesian aviomies?

m. 2006–2014

Kuka on shaniece Lozadan isä?

Mikä kansallisuus on Evelyn Lozada?

amerikkalainen

Onko Evelyn Lozada rikas?

Vuonna 2007 Lozada muutti Miamiin. Hän työskenteli sihteerinä ja tuli myöhemmin Dulcen omistajalle, kenkäputiikille, joka sijaitsee Coral Gablesissa, Floridassa. Hänet kasvatettiin roomalaiskatoliseksi….

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Ikä: 45
Syntynyt: 10. joulukuuta 1975
Alkuperämaa: Yhdysvallat
Varallisuuden lähde: Televisiopersoonallisuus


Leave a Reply

Your email address will not be published.