Kuka on Gloria \ x27s sisko?


Kuka on Gloria \ x27s sisko?

Ura. Beatrizilla oli vähäiset roolit poliisin menettelytapahtumassa televisiosarjassa The Closer ja Southland, ja toistuva rooli Glorian sisko Soniana ABC -komediasarjassa Modern Family.

Kuinka monta sisarusta Gloria Pritchettillä on?

Gloria syntyi Kolumbiassa Pilarille ja Fulgencio Ramirezille. Hänellä on muita sisaruksia, mukaan lukien Sonia ja kaksi nimeämätöntä veljeä.

Kuka on vanhempi Gloria ja Sonia?

Sonia Ramirez on Gloria Pritchettin nuorempi sisko. “Fulgencio” -tapahtumassa hän ja hänen äitinsä vierailevat Jaylla ja Gloriassa pian Joen syntymän jälkeen.

Mikä jakso Glorian sisko tulee?

Ystävänpäivä 4: Kierretty sisko Ystävänpäivä 4: Kierretty sisko

“Ystävänpäivä 4: Kierretty sisko”
Moderni perhejakso
Jakso nro. Kausi 6 jakso 14
Ohjannut Fred Savage
Kirjoittanut Jeffrey Richman

On Claire vanhempi kuin Gloria?

Gloria on nuorempi kuin Jayn tytär, Claire Kun Gloria ja Jay menivät naimisiin, Claire ajatteli, että hänen uusi äitipuolueensa oli ”hiilen kaivaja.”Lopulta kahdesta hahmosta tuli kuitenkin ystäviä.

Onko Gloria kultakaivaja?

Osoittautuu, että hän todella kutsui Gloriaa “kultakaivajaksi.”Se oli luonnollinen reaktio, Claire selitti, jollekin niin nuorelle ja kauniille naimisiin isänsä kanssa. Värikkään näytön jälkeen Philille hänen makuuhuoneessaan Gloria osoitti Clairelle, että hän todella rakasti isäänsä ja hänen perhettään.

Oliko Gloria todella raskaana?

Modernin perheen kolmannella kaudella Sofia Vergaran hahmo Gloria ilmoitti raskaudestaan. Näytti siltä, ​​että tämä juonen kierre tuli tyhjästä ja jotkut fanit ehdottivat, että se johtui siitä, että Vergara itse tuli raskaaksi. Näin ei kuitenkaan ollut.

Mikä on Jayn ja Glorian vauvan nimi?

Pritchett Fulgencio Joseph “Joe” Pritchett on Jayn ja Gloria Pritchettin poika. Hän syntyi jaksossa “Party Crasher”, heti keskiyön jälkeen puolisonsa Mannyn 14. syntymäpäivänä.

Mitä Alex Dunphy tekee elantonsa puolesta?

Kaksinkertaisen pääaineen sijasta hän ottaa neuvoja äidiltään ja saa työpaikan paikallisena baristana. Ainoa ongelma on, että tämä ei kuulosta mitään Alex Dunphy. Alex työskenteli koko elämänsä päästäkseen arvostettuun korkeakouluun, kuten Caltech.

Onko Camilla ja Mitchellillä toinen vauva?

Myös Mitchin ja Cameronin epäonnistuneella adoptiolla toisella vauvalla ja tapa, jolla nämä kaksi näyttelijää pelasivat turhautumisen ja pettymyksen, saivat positiivista palautetta.

Onko Phil murskaus Gloriaan?

Nykyaikaisen perheen Phil Dunphyn ja Gloria Delgado-Pritchettin välinen suhde on aina ollut platoonista, mutta Phil ei voi auttaa, mutta heillä on räjähdys ja esittelee hänen murskaustaan ​​Gloriaan aina, kun hän on hänen ympärillään…. Philin kanssa naimisissa Clairen kanssa ja Gloria naimisissa Jayn kanssa, heidän välistä suhdetta ei koskaan tapahdu.

Kuinka vanha on Haley Dunphy, kun hän tulee raskaaksi?

25 vuotta vanha, joten se on todella mielenkiintoinen näkökohta, koska hän on 25 -vuotias, mikä on täysin normaali aika saada vauva; Joissakin vanhoissa ja muissa valtioissa se on sikiö.

Milloin Alex Dunphy syntyi?

14. tammikuuta 1996 Alexandra Anastasia “Alex” Dunphy (Ariel Winter) (s. 14. tammikuuta 1996) alkaa Clairen ja Philin 13-vuotiaana tyttärenä….

Alex Dunphy
Ammatti Opiskelija
Perhe Phil Dunphy (isä) Claire Dunphy (äiti) Haley Dunphy (sisko) Luke Dunphy (veli)

Eräänkö Phil ja Claire eronnut?

Nykyaikaisessa perheessä Claire (Julie Bowen) ja Phil Dunphey (Ty Burrell) pysyivät yhdessä. Todellisessa elämässä Bowen erotti aviomiehensä Scott Phillipsin vuonna 2018 13 vuoden avioliiton jälkeen…. Hän ei edes tajunnut, että avioero oli lopullinen.

Miksi Sofia Vergara maksetaan niin paljon?

Vergara ansaitsi suurimman osan omaisuudestaan ​​Pepsin ja Covergirlin suositusten kautta Head & Showersiin, Vergara on laskeutunut suosituksiin lähes kaksi tusinaa tuotemerkkiä, joiden osuus oli noin puolet hänen tuloistaan ​​pelkästään vuonna 2016.

Oli Gloria todella raskaana kaudella 4?

Glorian vatsa kasvoi, kun hän tuli raskaana tämän komediasarjan aikana. Ei, tämän hahmon takana oleva näyttelijä ei oikeastaan ​​ollut raskaana kuvaamalla modernia perhettä. Tämä hahmo ilmestyi raskauspuku useisiin jaksoihin, jopa totesi, että kokemus oli epämukava.

Onko Lukella ADHD?

Hänen isänsä tavoin hänen uskotaan olevan ADHD, kun hän toistuvasti häiriintyy, kun hänen on tehtävä jotain tärkeää.


Leave a Reply

Your email address will not be published.