Kuka on Laura Govans -vauva isä?


Kuka on Laura Govans -vauva isä?

Vuosien ajan on huhuttu, että Drayan ensisijainen poika Kniko oli suhde entisen NBA-pelaajan ja Laura Govanin vauvan isän Gilbert Arenasin kanssa.

Kuka tekee Laura koripallovaimoista vauva -isä?

2) Lauran vauvan isä on NBA -pelaaja nimeltä Gilbert Arenas, 35. Heillä on 4 lasta yhdessä.

Kuka on Draya Michele ensimmäinen vauva isä?

Äiti jo 13-vuotiaalle pojalle Knikolle, tämä on Michelen ensimmäinen lapsi Dallas Cowboys Cornerback Orlando Scandrickin kanssa, joka on myös isä kaksostyttärille Taylorille ja Tatianalle.

Kuka on Draya Michele -poika?

Kuka on Draya Michele -poika?

Maksaako Gilbert Arenas lasten tukea?

Arenas väittää myös, että hän maksaa lapsitukea, ei 3000 dollaria, kuten Govan väittää maksavansa, vaan pikemminkin 7000 dollaria kuukaudessa.

Mikä kansallisuus on Laura?

amerikkalainen

Oliko Laura Govan vauva Vincent Herbertin kanssa?

Laura Govan kiistää raskaana Vince Herbertin vauvan kanssa: ‘Hän ei ole minun tyyppini’ Laura Govan ei kiistä huhuja, että hän on nukkunut Tamar Braxtonin vieraantuneen aviomiehen Vincent Herbertin kanssa, kun laulaja syytti häntä raskaudesta vauvansa kanssa.

Nukkuako Gilbert Arenas Glorian kanssa?

Laura kertoo Iyanlalle, että hänen suhteensa Gilbertiin muuttui huonoksi, kun hän oppi hänen väitetysti nukkuvan siskonsa Gloria Govanin kanssa. Hän pysyi kuitenkin hänen kanssaan, jotta hän voisi pitää asiat, jotka tulivat ammattiurheilijan kanssa olemiseen.

Kuinka Laura Govan laihtui?

”Syön paljon lehtikaalia, pinaattia, vihreitä omenoita, kurkkuja. Minulla on aina omena-kehittäjä etikka!”Kesti vuosi, kun hän sai painon pois. Pysyminen ja puntien pudottaminen omassa tahdissa auttoi Govania, ja hän sanoo, että se voi auttaa muita äitejä yrittäessään palata takaisin painoon, jolla he ovat tyytyväisiä.

Mitä tapahtui Matt Barnesin ja Gloria Govanin kanssa?

Huoltodraamalla Barnesilla oli tarpeeksi syytä – Govan oli syytetty rikoksen vaarasta sen jälkeen, kun hän pääsi fyysiseen torjuntaan hänen kanssaan heidän lastenkoulussaan. Barnes sai täydellisen huoltajuuden kahdesta pojasta sekä pidätysmääräyksestä, joka varmisti Govanin pysyvän 100 jaardin päässä hänestä aina.

Onko Gloria Govan ja Laura Govan liittyvät?

Laura Govan, Gloria Govanin sisko VH1 “Basketball Wives” -maineesta, on vihdoin murtanut hiljaisuuden väitetystä suhteestaan ​​Shaquille O’Nealin kanssa.

Kuka on Glorian sisko?

Miksi Gloria ja Laura jättivät koripallovaimot?

Ohjelmaan liittyvät lähteet Kerro TMZ: lle, että tuottajat ovat päässeet eroon Gloriasta, Laura Govanista, Malesia Pargosta ja Brooke Baileystä, koska vaimot, erityisesti Gloria, eivät salli “koko heidän todellisuutensa kuvaamista.”

Joka on Laura koripallovaimoista naimisissa?

Laura Govan täysi elämäkerta

Laura Govan Biography & Wikipedia Kuvaus
Siviilisääty Eroa.
Poikaystävät Gilbert Arenas (NBA Star).
Aviomiehen/puolison nimi Gilbert Arenas (eronnut).
Poika Aloni Arenas, Alijah Amani Arenas.

Kuka on Gloria Govan -aviomies?

m. 2013–2016

On Malesia ja Draya edelleen ystäviä?

Malesia Pargo on kunnossa, koska hän ei ole ystäviä entisen ”koripallovaimojen kanssa: LA” -tähti Draya Michelen kanssa. Molemmilla oli putoaminen viime kaudella, eivätkä he ole korjattaneet asioita. Itse asiassa näyttää siltä, ​​että Malesialla ei ole aikomusta koskaan yrittää rakentaa ystävyyttään uudelleen.

Kuinka vanha on Laura Govan?

42 vuotta (21. syyskuuta 1979)


Leave a Reply

Your email address will not be published.