Mikä \ x27 on pyhäkkö uudessa maailmassa?


Mikä \ x27 on pyhäkkö uudessa maailmassa?

Jos et tiedä mikä on pyhäkkö tai mistä löytää yksi, lyhyesti sanottuna, se on yksi tärkeimmistä siirtokunnista, jotka rinnastavat pelimaailman kartan, ja näissä paikoissa pystyt kytkemään PVP: n päälle ja pois päältä ja pois päältä,.26 ию. 2021 г.

Voitko välttää PVP: tä uudessa maailmassa?

Poista PVP käytöstä uudessa maailmassa, siirry pyhäkkölle ja paina sitten U -näppäintä. Voit aina ottaa käyttöön uudelleen PVP: n, jos haluat pelata muiden kanssa painamalla U-näppäintä uudelleen.

On PVP valinnainen uudessa maailmassa?

PVP on teknisesti täysin valinnainen uudessa maailmassa, ja jos haluat osallistua PVP: hen Aetnumin avoimessa maailmassa muodollisten kaksintaistelujen ja taistelujen ulkopuolella, sinun on julistettava itsesi aktiivisesti siihen…. PVP: n mahdollistamiseksi sinun on ensin julistettava itsesi ryhmään.

Kuinka otan PVP: n käyttöön uudessa maailmassa?

Amazon -pelit, kun taas New World tarjoaa paljon PVE -sisältöä, se todella loistaa PVP -kyvyllisyydessään. Pelaajat voivat sallia PVP: n puristamalla ”u” pyhäkön ollessa tai pelin turvallista aluetta. Näin tekeminen antaa muiden pelin pelaajien hyökätä sinua vapaasti, kun olet poistunut turvallisesta alueelta, mutta niin myös sen etuisuudet.

Kuinka kytken PVP: n päälle?

PVP: n vaihtaminen uudessa maailmassa on yhtä yksinkertaista kuin painaa u ollessa pelin sisällä. Yksi huomattava asia on kuitenkin se, että sinun on oltava pyhäkön sisällä sen mahdollistamiseksi. Kun pelaajat ovat jonossa, kunnes heidät ohjataan valitsemaan A -ryhmä ensimmäisessä valon asutuksessa, he ovat valmiita harjoittamaan PVP: tä.

Onko uudessa maailmassa vankityrmiä?

Kun Amazon Gamesin MMORPG New World julkaisee ensi kuussa, se tuo Expeditions – pelin oma ottelu integroidut vankityrmät, jotka ovat täynnä pahoja ja erityisiä ryöstöjä NAB: lle.

Onko uusia maailmassa kiinnikkeitä?

Onko uusia maailmassa kiinnikkeitä? Vastaus tähän kysymykseen ei ole. Uudessa maailmassa ei tällä hetkellä ole kiinnikkeitä. Jotkut pelaajat hämmentävät sitä etenkin siksi, että siihen viitataan Loressa.

Kuinka liputat PVP: n uudessa maailmassa?

Avoimen maailman PVP New Worldissa voit liputtaa itsesi PVP: lle painamalla ‘u’ ratkaisussa tai nopealla matkapuhelimella. Kun lähdet alueelta, saat lähtölaskennan ennen kuin sinut liputtiin PVP: lle, minkä jälkeen voit hyökätä – ja hyökätä kaikkiin vastustavien ryhmien jäseniin, joilla on myös PVP, käytössä.

On uusi maailma hyvä pves?

On myös hyödyllistä ajaa ainakin yksi alueellinen ase pakenevien tai vaihtelevien vihollisten saamiseksi. Jokainen uuden maailman ase on elinkelpoinen sekä PVP: ssä että PVE: ssä, vaikka ne sopivat parhaiten eri tilanteisiin. Ne sopivat myös erilaisiin leikkityyleihin, joten suosittelemme kokeilemaan jokaista aseita nähdäksesi kuinka pidät heistä.

Onko New World -ohjaimen tuki?

Uudella maailmalla ei ole ohjaimen tukea, ja näyttää siltä, ​​että se ei koskaan hyvin. Kehittäjien twiitin mukaan ei ole tarkoitus tuoda kuljettajan tukea tulevaisuudessa. Tämä on surullinen uutinen pelaajille, jotka mieluummin pelialalla tai muuten on vaikeuksia hiiren ja näppäimistön käytöstä.

On uusi maailma pääasiassa PVP tai PvE?

Uutiset ja mielipide videopeleistä, televisiosta, elokuvista ja Internetistä.

Kuinka liittyt ryhmään uudessa maailmassa?

Ryhmittelyyn liittyminen tehdään suorittamalla päätarinan sitoutuminen asiaan. Fraktioasi voidaan muuttaa kerran 120 päivän välein Azoth -maksusta. Pelaaja voi liittyä yrityksiin vain omassa ryhmässään. Ryhmän liittyminen antaa sinun kytkeä PVP-lipun päälle ja taistella muita PVP-lippuja pelaajia.


Leave a Reply

Your email address will not be published.