Mitä britteille tapahtui koripallovaimoilla?


Mitä britteille tapahtui koripallovaimoilla?

BBWLA: n kolmannella kaudella esiintynyt Williamsille 22. syyskuuta syytettiin viidestä rikossyytteestä sosiaaliturvatunnuksen väärinkäytöstä, neljästä pankkipetoksesta, kolmesta syytteestä väärien lausuntojen tekemisestä IRS: lle, kolme maksua johtopetoksista ja kolme Identiteettivarkauden syytteet.9. /. 2021 г.

Miksi rapea jätti koripallovaimot?

Raportoitu draama, joka aiheutti räikeitä menettämään paikkansa näyttelyssä, oli, kun hänen ja Drayan välinen viha kärjistyi heidän liiketoimintaansa. Draya omistaa minttuuiman ja Brittish omistaa rakkauden etiketteihin. “Brittiläinen menetti työpaikkansa valtavan tapahtuman takia, joka tapahtui kulissien takana”, lähde väittää.

On ravittu ja Lorenzo edelleen yhdessä?

Brittiläinen ja Lorenzo Gordon hajoavat sen jälkeen, kun Reality TV: ssä esiintyi pitkää Rocky -tietä yhdessä, ‘avioliitto bootcamp’ -tähdet Brittish ja Lorenzo ovat vihdoin kutsuneet sitä lopettamaan. Juuri viime vuonna pari toivotti tervetulleeksi tyttövauvan nimeltä Dash Dior Gordon.

Onko brittivä Williams edelleen naimisissa?

Ei, sen ulkonäöstä, Brittishillä ei ole tällä hetkellä aviomiestä. Mikään online -raportti ei väitä, että todellisuustähti, joka on yhden äiti, on ollut naimisissa aikaisemmin. Brittiläinen on kuitenkin ollut vuoristorata -suhteessa NBA -pelaajan Lorenzo Gordonin kanssa.

Miksi Lorenzo ja britit hajosivat?

Brittiläinen Williams avataan jakautumisestaan ​​koripalloilija Lorenzo Gordonista ja väittää, että asiat menivät alamäkeen, koska hän tarttui häneen huijaamaan uudelleen…. Pari etsi aiemmin apua ”Avioliitto -boot Camp: Reality Stars” Gordonin huijaamisen takia.

Oliko Sundy potkut koripallovaimoista?

Sundy Carter vahvistaa BBWLA: n ampumisen ja sanoo olevansa järkyttynyt useimmat katsojat eivät pitäneet hänestä. Draya pelletti äskettäin Sundy Carterin siitä, että hän on ilmoittanut ampuvan ”koripallovaimoista La”, ja nyt Sundy vahvistaa, että hän ei todellakaan palaa tulevalle kaudelle todellisuusohjelmaan.

Mikä vuosi oli brittiläinen koripallovaimoilla?

2014 hän ja Gordon esiintyivät koripallovaimojen LA: n kolmannella kaudella vuonna 2014.


Leave a Reply

Your email address will not be published.