Mitä puhelin BTS käyttää?


Mitä puhelin BTS käyttää?

Käyttääkö BTS Apple vai Samsung?

Hän käyttää Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne Edition. V ja Jimin varmasti käyttävät iPhone 11 Proa, kuten Connect BTS: ssä nähdään.

Millainen puhelin BTS: llä on 2020?

Elektroniikkabrändi naputti kavereita BTS: ssä auttamaan Samsungin upouusi älypuhelinta – Galaxy Z Fold2. Taitettava puhelin on kolmas taitettava puhelin, jonka Samsung esittelee, kun Galaxy Fold (saatavana on avaa BestBuy) ja Compact Galaxy Z Flip.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Jungkookiin?

Jungkook Jeonin sähköposti ja puhelinnumero @gmail.com. @Yahoo.com.

Mitä sovelluksia BTS käyttää?

BTS: n jäsenet käyttävät Twitteriä ja ryhmässä on YouTube-, Instagram- ja Tiktok -tilejä. BTS: llä on tilejä useissa sosiaalisen median alustoissa, ansaitsemalla miljoonia seuraajia Instagramissa, Twitterissä ja jopa Tiktokissa.

Kuka sponsoroi BT: tä?

Suositukset ja tuotemerkkiyhteistyöt 26. marraskuuta 2018 BTS ilmoitettiin virallisesti Hyundai Pallisaden maailmanlaajuisiksi edustajiksi. Sarjassa yhteistyötä Lotte Chilsungin, BTS: n ja Chilsungin viimeisimmän kumppanuuden kanssa on Kloud Draft Beer Promotions. ”Yksi maailma, yksi fila.”

Sponsoroiko Samsungin BTS?

BTS: llä on näkyvä kumppanuus Samsungin kanssa ja muutti viestin uudelleen Android -laitteelta myöhemmin. Ryhmän aktiivinen Internet-faneja otti heti lyhytaikaisen virheen ja jakoi tuhansia kertoja.

Tuleeko iPhone 13 mini?

699 dollarin iPhone 13 Mini on halvin laite Applen iPhone 13 -kokoonpanossa, ja sen mukana tulee 5.4-tuumainen näyttö kuten viime vuoden iPhone 12 Mini. Tässä on CNET: n arvostelu iPhone 13: sta ja 13: sta, ja iPhone 13 Pro ja Pro Max.

Mitä korvakuulokkeet BTS käyttää?

Galaxy Buds+ (BTS Edition) Audio – SM -R175NZPBXAR | Samsung USA.

Kuinka kauan BTS on sopimus Samsungin kanssa?

Se tuo ryhmän ajan levy -yhtiöiden kanssa vuoteen 2026 aikana, 13 vuotta heidän ensimmäisestä albumistaan, 2 Cool 4 Skool, julkaistiin vuonna 2013.

On Samsungin sponsoroima blackpink?

Samasta maasta tulivat Samsung allekirjoitti Blackpinkin sen Galaxy -puhelimien suurlähettiläänä muutama vuosi sitten…. Kun Blackpink ja Samsung aloittivat yhteistyönsä, kaikki neljä K-pop-taiteilijaa, Rosé, Jennie, Lisa ja Jisoo, tekivät parhaansa innostaakseen faneitaan Samsung-puhelimista.

Mikä on BTS -suurlähettiläs?

BTS valittiin osallistumaan Soulin “I Soul U” -kampanjaan Soulin turistikohteiden edistämiseksi ja edustamiseksi. 19. joulukuuta 2019 ABB Formula E ilmoitti, että BTS on vuoden 2020 ABB FIA Formula E Championship -yrityksen maailmanlaajuiset suurlähettiläät.

Mikä on hyvä puhelin?

Parhaat puhelimet 2021

  1. Apple iPhone 13. Paras iPhone ostaa vuonna 2021….
  2. Google Pixel 6.
  3. Apple iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max. Paras puhelin valokuvaukselle ja videolle vuonna 2021….
  4. Apple iPhone 13 Mini.
  5. Samsung Galaxy Note 20 Ultra.
  6. Samsung Galaxy Z Flip 3.
  7. TCL 20s.
  8. Google Pixel 5A.


Leave a Reply

Your email address will not be published.