Mitä sana hoka tarkoittaa?


Mitä sana hoka tarkoittaa?

1. HOKA – Pohjois -Amerikan intialaisten jäsen, joka puhuu yhtä Hokanin kielistä. Hokan. Amerikkalainen intialainen, intialainen, punainen intialainen – Amerikassa asuvien ihmisten rodun jäsen eurooppalaiset saapuivat.

Mitä sanomme Hoka englanniksi?

hoka {adj.} vino. koukussa.

Mitä Hoka tarkoittaa Lakotan kielellä?

Yksinkertaisesti sanottu!”Tai” tehdään se!”Ilmaistu rohkeudella ja luottamuksella suurten kertoimien edessä. Tämä lause sekoitetaan usein lauseeseen ”tänään on hyvä päivä kuolla”, joka on, vaikka väärä käännös, on apropos, jolla on Expressin intensiteetti.5 vuotta

Mikä on Hoka -merkitys?

Lennä maan yli kengät on nimetty maorin kielilauseen mukaan, joka tarkoittaa löysästi “lentää maan yli”…. Tuotemerkin alkuperäiset, korkeimpien tyynymallien mukana on nyt HOKA-kokoonpanossa kevyemmillä kengillä, jotka säilyttävät suuren osan tuotemerkin allekirjoitustyynystä, jopa kevyistä koulutuksista ja kilpa-kengistä ja raidan piikkeistä.

Mikä on Hubble -kupla?

1: Vesiputken tunne 2. 2: Äänen tai toiminnan kiihtyminen: levottomuus.

Kuinka käytät Hokaa japaniksi?

Yksi tämän sanan käytön huijaajan osista on kuitenkin päätettävä siitä, mitä hiukkasia (t) käytetään sen kanssa: esimerkiksi に 、 に も に は 、 は 、 も 、 tai を 、 、 、 、 、 tai を….Tärkeä japanilainen sana, joka on hyvä hallita: ”hoka” (ほか 、 外 、 他)

  1. Henkilö A: 旅行 し たい ところ あり ます か??
  2. Henkilö B: 日本 に たい です です。
  3. Henkilö A: 他 に 行き たい は は?
  4. Henkilö B: 中国 に 行き 行き です です。

Mikä tarkoittaa koukkua?

Hyökkäys viittaa yleensä seksiin; Monet muut kuitenkin ilmoittivat, että kun he sanovat kiinnitystä, he viittaavat johonkin vähemmän kuin yhdyntää…. Histokaminen on keino kokea satunnaisia ​​seksuaalisia kohtaamisia, mutta se on myös keino aloittaa suhteet.


Leave a Reply

Your email address will not be published.