Mitä sinun pitäisi tehdä, kun osut 60 uutta maailmaa?


Mitä sinun pitäisi tehdä, kun osut 60 uutta maailmaa?

Mitä tehdä saavutettuaan tason 60 uudessa maailmassa

  1. Etupostin kiire. Outpost Rush on yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat tutkia, kun ulottuvuus on tason 60….
  2. Ryhmä vaihde. Jos haluat ansaita nopeasti hyviä varusteita, sinun pitäisi nähdä, mitä ryhmäsi on tarjottavanaan….
  3. Spriggan -areenat….
  4. Vioittuneet hyökkäykset.

26 от. 2021 г.

Onko kuka tahansa enimmäistaso uudessa maailmassa?

Uusi maailman pelaaja saavuttaa tason korkin tappamatta vihollisia tai varustamatta aseita. Jauho on valmis…. Vaikka pelaajia on ollut joukko 60 -vuotiaita, yksi pelaaja kulki oman reitilleen, saavuttaen tämän tason koskaan tappamatta vihollisia tai edes aseen varustamista.

Voitko maksimoida kaiken uudessa maailmassa?

Tällä hetkellä uuden maailman tason korkki on 60, mikä tarkoittaa, että maksimaalinen taso, jonka voit saavuttaa riippumatta siitä, kuinka paljon XP: tä keräät koko matkoillasi…. Jatkossa on erittäin todennäköistä, että uuden maailman enimmäistaso nousee, kun peliin lisätään enemmän sisältöä. Mutta kun asiat ovat tällä hetkellä, taso 60 on korkki.

Mikä on uuden maailman korkein taso?

Tee se tarpeeksi kertaa ja lopulta osut pelin tason korkkiin. Uuden maailman maksimitaso on 60, ja beeta-rakennuksen nykyiset arviot viittaavat siihen.

Onko New World -pelissä pelin sisältö?

Jos halusit jatkaa uuden maailman pelaamista sen Endgame Pve -sisällön kautta, olet kovasti pettynyt. Kaikki johtuu pelin eri osista, ja sen takana oleva kehittäjä on kamppaillut. Onko tämä käsityö MMO, PVE -MMO tai MMO, joka perustuu Endgame PVP -sisältöön?

On uusi maailma jauheinen?

Toistaiseksi New World tuntuu vain uskomattoman jauhalta ja turhauttavalta, mikä pahentaa tietyillä aseilla, jotka näennäisesti lukittuvat tason vaatimusten taakse. Olen varma.

Onko uusi maailman hiominen?

Monet hahmon tasoittamiseen tarvittavat tehtävät ja vankityrmät ja muut päätypelin sisällön ovat jotain jauhaa, jotka vaativat pelaajia uskaltamaan edelleen ja kauempana aloitusasutustaan ​​suorittamaan erilaisia, usein toistuvia hakukysymyksiä NPC: lle ja heidän ryhmilleen.

Onko uusia maailmassa kiinnikkeitä?

Onko uusia maailmassa kiinnikkeitä? Vastaus tähän kysymykseen ei ole. Uudessa maailmassa ei tällä hetkellä ole kiinnikkeitä. Jotkut pelaajat hämmentävät sitä etenkin siksi, että siihen viitataan Loressa.

Onko uusi maailma PVP -peli?

New World -pelaajat voivat valita opt-in PVP: n pelatessaan peliä. Aikaisemmin oli kannustimia harjoittaa käytäntöä, mutta niitä vahvistetaan tulevassa päivityksessä…. Toinen PVP-tila, jolla oli runsaasti ongelmia.

Onko uudessa maailmassa vankityrmiä?

Kun Amazon Gamesin MMORPG New World julkaisee ensi kuussa, se tuo Expeditions – pelin oma ottelu integroidut vankityrmät, jotka ovat täynnä pahoja ja erityisiä ryöstöjä NAB: lle.

Mikä on rakeista vaurioita uudessa maailmassa?

Pohjimmiltaan, kun käytät hiekkahyökkäystä, otat terveysvahinkoja sekä kestävyyttä vaurioita. Ainoa tapa keskeyttää hiekkaryhmä on kuluttaa pelaajan tai vihollisen kestävyyspalkki, joka suorittaa hiekkahyökkäyksen.

Voitko korvata kaikki aseet uudessa maailmassa?

Uuden World Ase -taitojen opas asetaidot tehdään asettamalla ase ja käyttämällä sitä taisteluun, vihollisten voittamiseen saadaksesi kokemuksia kyseisen aseen tyypin mestaruus…. Koska uudessa maailmassa ei ole luokkia ja mikään hahmo voi varustaa aseen, kaikki asetyypit on mahdollista hallita.3 vuotta sitten

Kuinka kauan uuden maailman voittaminen kestää?

Päivitetty:

Yksinpeli Äänestys Keskiverto
Päätarina 1 40H
Main + Extrat 2 132h 22m
Kaikki playstyles 3 101h 35m

Tee ominaisuuskorkki uudessa maailmassa?

Pelin alkaessa sinulla on 5 pistettä jokaisessa näistä ominaisuuksista. Kun etenet pelin kautta, ansaitset kuitenkin enemmän pisteitä, joita voit puolestaan ​​jakaa minkä tahansa viiden ydinominaisuuden kesken. Muista kuitenkin, että jokaisella näistä ominaisuuksista on 50 pistettä.

Kuinka suuri on kartta uudessa maailmassa?

Joka tapauksessa kaksi suorakulmiota mittaavat 2.64094miles2 (pienempi) ja 18.4325Miles2 (suurempi). Se on melko suuri avoimen maailman peliin, vaikka MMORPG: lle se on todellakin jonkin verran pienellä puolella verrattuna valtaviin karttoihin, kuten maailmansota 2 verkossa ja Lord of the Rings Online, jotka ovat molemmat yli 27 000 mailin päässä!

Onko New World pelin ostoissa?

Uusi maailma, kehittäjän uusi MMO, sisältää pelin sisäisen myymälän, mutta siinä ei ole hahmoja lisäyksiä tai mitään, jotka ovat suoraan yhteydessä peliin.


Leave a Reply

Your email address will not be published.