Mitä tapahtuu, kun lyö kyläläistä?


Mitä tapahtuu, kun lyö kyläläistä?

Yksinkertaisesti sanottuna, mitä enemmän kauppaa kyläläisen kanssa, sitä enemmän he pitävät sinusta. Tämä voi aiheuttaa heidän hintojensa palautumisen normaaliksi (jos osut yhden) tai jopa pudota hieman. Uskon kuitenkin,.

Mitä tapahtuu, jos osun kyläläiseen?

Ei yhtään mitään. Okei, se saa heidät vihaiseksi sinulle. Jos lyöt heitä kerran onnettomuudessa, se ei ole haittaa, ei virhettä. Jos kuitenkin osut kyläläiseen toistuvasti, he ärsyttävät ja kertovat sinulle, kuinka he suhtautuvat siihen.

Kyläläisten hinnat laskee, kun olet lyönyt heitä?

Kyläläiset ovat juoruja vähentyneet, kun se on muista. Esimerkiksi, jos osut kyläläiseen, sen hinnat laskevat vakavasti ja vaikka ne levittävät juoruja muiden kyläläisten kanssa, heidän kaupat ovat huonoja, mutta ei niin paljon.

Kyläläiset kasvattavat, jos lyöt heitä?

Kyläläiset eivät välitä muista pudotetuista esineistä kuin ruoasta, joten lohkot eivät vaikuta maatilaan. Kyläläisten on puolestaan ​​olla onnellinen kasvattaakseen. Niiden lyöminen laskee heidän onnellisuuttaan, joten sinun on vaihdettava heidän kanssaan vaihtaaksesi sen uudelleen nostamiseksi uudelleen.

Kuinka saat kyläläisen anteeksi sinulle?

  1. käydä kauppaa heidän kanssaan.
  2. käydä kauppaa muiden kanssa lähellä (ei yhtä tehokasta)
  3. Saa hänet tarkkaan zombien tartunnan saastuttamiseen ja paranna sitten häntä (kova, mutta toimii parhaiten)

Kyläläisten huomiotta jättäminen saa heidät lähtemään?

Kyläläisen laiminlyöminen – ei puhu heidän kanssaan, pyyntöjensä täyttäminen ja niiden välttäminen – on varmin tapa saada kyläläinen liikkumaan. Sinun on vietettävä muutama päivä jättämättä huomiotta, jonka haluat liikkua, mutta sinun on silti pidettävä niitä silmällä.

Kuinka parannat kyläläisen lyöessäsi sitä?

Hanki itsellesi suloinen kauppa! Jos zombie hyökkää yhtä kyläläisistäsi, se muuttaa heidät zombi -kyläläisiksi. Voit parantaa niitä käyttämällä heikkousjuomaa ja kultaista omenaa. Mutta ensin pop se jonnekin turvallisesti, kuten aidattu alueella, missä se ei voi satuttaa sinua.

Kyläläiset suutuvat, jos puhut heidän kanssaan liikaa?

Olemme huomanneet, että jos puhut kyläläisen kanssa yli viisi kertaa, he palaavat ja eivät halua puhua kanssasi vähän. Et halua tuntua tarttuvilta, joten muista hillitä itseäsi vähän.

Mitä se tarkoittaa, kun kyläläisellä on violetti pyörteitä?

Tumman violetti pilvi pyörteellä tarkoittaa, että kyläläinen on joko surullinen tai sairas (sisätiloissa vain uusiin horisonneihin). Kyläläisen pään yläpuolella oleva huutomerkki ilmestyy joko silloin, kun he ymmärtävät jotain tai, elleivät puhu kenellekään, haluavat puhua pelaajan kanssa.

Pyytääkö kyläläiset poistumaan kahdesti?

Kyläläinen ei välttämättä pyydä muuttamaan useammin kuin kerran viiden päivän aikana, ja sama kyläläinen ei ehkä palaa 15 päivän kuluessa Ninjin mukaan. Kun nämä tarkastukset on läpäissyt, peli arvioi ystävyystason, joka pelaajalla on kyläläisen kanssa ja valitsee satunnaisen, joka haluaa muuttaa pois.

Mitä tapahtuu, jos sivuutat kyläläisen, joka haluaa muuttaa?

Jos olet varma, että se on kupla muuttamista varten, eikä se ole tarkoitettu ja esine, sen pitäisi siirtyä toiseen kyläläiseen seuraavana päivänä (joskus 2 päivää). Toisaalta voit kuitenkin puhua heidän kanssaan ja kun he sanovat haluavansa lähteä, sano vain ei. Ja kupla on poissa ja kyläläinen pysyy.

Kuinka saat kyläläisen hinnan laskun lyömisen jälkeen?

Kyläläisten tai kyläjen lyöminen Iron Golem luo vähäinen_negatiiviset juorut ja kyläläisten tappaminen tai kylät rauta golem luo major_negative -juorut, hintojen nostaminen. Zombie -kyläläisten parantaminen luo major_positiiviset juorut ja ostaminen viimeisimmästä kauppapaikasta luo kauppaa ja alaikäisiä_positiivisia juoruja, alentamalla hintoja.

Onko kyläläisen lyöminen pahempaa?

Kyläläisten hinnat riippuvat maineestasi kylässä. Asiat, kuten kyläläisten lyöminen tai tappaminen, laskee sitä, ja heidän kanssaan käyminen kaltaiset asiat nostavat sitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published.