Oliko Juanita Jordan uudelleen naimisissa?


Oliko Juanita Jordan uudelleen naimisissa?

Avioeron aikana annettujen lausuntojen mukaan pari perusti päätöksensä ristiriitaisista eroista. Yllättävä osa on, että Juanita Vanoy (Wikipedia) ei tehnyt uudelleen. Hän on sinkku ja onnellinen.23 июн. 2021 г.

Onko Juanita Jordan naimisissa nyt?

браке 1989 г. до 2006 г.

Mitä tapahtui Michael Jordanin ensimmäiselle vaimolle Juanitalle?

Michael Jordanin vaimo jätti avioeron, jossa vedottiin ristiriitaisiin eroihin tammikuussa 2002. Pari kuitenkin sovittu pian sen jälkeen ja Juanita vetäytyi avioerovetoomuksesta.

Mitä Juanita Jordan tekee elantonsa puolesta?

Juanita on entinen amerikkalainen malli ja entinen pääsihteeri American Bar Associationissa. Hän on myös ‘Michael and Juanita Endowment Fund’ perustaja ja myös kiinteistöjen liikenainen. Juanita ansaitsee valtavan palkan ammatistaan. Hänen arvioitu nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria.

Missä Juanita Vanoe asuu nyt?

Hän sai silmiinpistävän 168 miljoonan dollarin avioeron ratkaisun sekä julkistamattoman käteismaksun parin Chicagon kodista, jonka he jakoivat 17-vuotisen avioliitto-avioliiton aikana. Nyt Vanoy asuu melko mukavasti Chicagon Kingsbury Estates -osiossa 4 dollarilla.7 miljoonaa taloa, jonka hän osti vuonna 2007.

Miksi Michael Jordanin silmät ovat keltaisia?

Kaksi potentiaalista olosuhdetta, jotka DR on merkitty. Plua, joka voi aiheuttaa keltaisia ​​silmiä, kuten Jordanian, ovat keltaisuutta ja pingucula (jälkimmäinen on määritelty varapuheenjohtajana hyvänlaatuisena kasvuna).


Leave a Reply

Your email address will not be published.