Onko g2a moraalisesti väärin?


Onko g2a moraalisesti väärin?

Joo. Sen myyjät käyttävät enimmäkseen luvattomia tapoja saada avaimet halvemmilta alueilta lahjoina ja sitten myydä ne sitten. Puhumattakaan siitä on epäeettinen.

Onko eettistä käyttää G2A: ta?

Juuri rehellisyydessä G2A satuttaa kehittäjiä ja he menettävät rahaa esimerkiksi takaisinperinnöissä. Piratismin avulla kehittäjät eivät todella menetä mitään. Se ei maksa heille mitään merirosvoa heidän pelinsä, ja se voi hyvinkin muuttua potentiaaliseksi myynnille tai ilmoitukseksi, jos merirosvo puhuu heidän pelistään ystävälle.

Miksi G2A on epäeettinen?

G2A on laillinen liiketoiminta, mutta kaikki siellä suoritetut liiketoimet eivät ole laillisia. Yhtiö tarjoaa erittäin rajoitetun asiakassuojan ja piiloutuu useiden kuluttajien vastaisten käytäntöjen taakse, joten jos ostat pelejä G2A-markkinoiden kautta, sinulla on aina vaarana huijata riski.

Onko G2A: ssa mitään vikaa?

Joten mikä on ongelma? Monet indie -kehittäjät sanovat, että sivusto maksaa heille rahaa ja uhkailee heidän toimeentulonsa. Perinteisesti varkaat ostaisivat peliavaimet varastetuilla luottokorttitietoilla…. Henkilö, joka osti pelin G2A: n kautta, menetti myös kopionsa.

On G2A 100% turvallinen?

G2A -markkinoilla myytävät avaimet ovat 100% legit, koska ne ovat peräisin virallisista lähteistä: kehittäjät ja kustantajat itse. Vain ne kykenevät tuottamaan uusia avaimia.

Miksi G2A on niin halpaa?

Monet G2A Marketplacen myyjät ovat tukkumyyjiä, jotka ostavat peliavaimia suoraan kehittäjiltä ja kustantajilta irtotavarana. Koska he ostavat suuren määrän tuotteita kerralla, he ostavat ne paljon alhaisemmalla hinnalla…. Tämän avulla he voivat asettaa alhaisemmat hintalappuja ja silti voittoa, koska he ostivat avaimet halvemmaksi.

On g2a epäeettinen reddit?

Joo. Sen myyjät käyttävät enimmäkseen luvattomia tapoja saada avaimet halvemmilta alueilta lahjoina ja sitten myydä ne sitten. Puhumattakaan siitä on epäeettinen.

Onko cdkeys com legit?

Mikä on cdkeyt?… Vaikka jotkut asiakkaat saattavat olla huolissaan koodin ostamisesta verkkosivustolta, Cdkeys on turvallinen ja legit tapa ostaa pelikoodia. CDKEYS on verkkosivusto “harmaiden markkinoiden”, mikä tarkoittaa, että kaikki tuotteet myydään laillisesti, mutta niillä ei välttämättä ole vastaavan tuotemerkin lupaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published.