Ovat vaaleanpunaisia ​​aksolotleja harvinaisia ​​Minecraftissa?

Ovat vaaleanpunaisia ​​aksolotleja harvinaisia ​​Minecraftissa?

Harvinainen. Harvinainen axolotl -värin variaatio voi olla erittäin vaikea löytää, koska sillä on vain kututaajuus. 8%. Yhden löytäminen luonnosta voi olla aikaa vievää, mutta jalostus voi nopeuttaa prosessia.6 ию. 2021 г.

Mikä on harvinainen axolotl -väri Minecraftissa?

Harvinaisimmat aksolotlit ovat sinisiä aksolotleja. Sinisiä aksolotleja on erittäin vaikea löytää. Niiden kutuaste on vain 0.083%, heidän indigon tai syvänsinisen rungon tunnustamat violettiset yksityiskohdat vatsasta ja eväistä.

Ovat vaaleanpunaisia ​​aksolotleja harvinaisia?

Leucistiset (vaaleanpunaiset) axolotl -leucistiset aksolotlit näyttävät paljon albinosilta, mutta ne eivät ole. Nämä aksolotlit ovat läpikuultavia valkoisia ja niillä on hohtavia kullanvärisiä läpimurtoja. Heillä on vaaleanpunaisia ​​tai punaisia ​​kiiltoja ja tummia silmiä. Koska nämä aksolotlit ovat saalistajien helppo havaita, ne ovat harvinaisia ​​villissä.

Mitä väriaksolotleja on Minecraftissa?

Kuten tosielämässä, Axolotl on monia värivaihteluita – vaaleanpunaisia, vihreitä ja ruskeita – ja on naurettavan suloinen. Lopulta ne löytyvät Minecraft 1: n uudesta Lush Caves Biomesta.18 Päivitys, mutta siinä on myös kasoja uutta mekaniikkaa, jota muut Minecraft -väkijoukot eivät jae.

Mitkä ovat axolotlien harvinaisuudet Minecraftissa?

Napsauttamalla sitä vesisäiliöllä tuottaa ämpäri axolotlia. On olemassa erilaisia ​​värivaihteluita, jotka ovat leucistisia (vaaleanpunainen tummanpunaisella frillillä), villit (ruskeat tummanruskeat rynnäkköt), syaanissa (on vaaleanpunaisia ​​koristeita), kultaa ja harvinainen sininen, jossa on oranssit frillit, joilla on 1/1200 mahdollisuus mahdollisuus kutu.

Kuinka harvinainen on violetti aksolotl Minecraftissa?

Harvinaisia ​​aksolotleja on erittäin vaikea löytää, ja niissä on vain 0.083% kutuamahdollisuus. Heillä on kuitenkin myös sama mahdollisuus jalostuksen kautta, jos haluat kokeilla yhtä toistuvasti.

Mikä on harvinainen axolotl IRL?

Heidän kehossaan voi olla tummaa pistettä, mutta heillä ei ole melanoforeja tai mustia pigmenttejä. Se on loistava axolotl -väri. On kuitenkin harvinainen rotu, nimeltään Copper Melanoid Axolotl, mutta sinulla olisi erittäin onnekas, jos saat sellaisen.

Kuinka kutsut harvinaisimman axolotlin Minecraftiin?

Salli huijaukset tauko -valikon “Avaa LAN” -vaihtoehdon kautta. Napsauta ”Käynnistä LAN World”, painamalla sitten T -näppäintä avataksesi chatin. Kirjoita ”/kutsu Minecraft: Axolotl ~ ~ ~ {Variant: 4}” (ilman lainausmerkkejä). Paina Enter -näppäintä kutua sinisen axolotl Minecraftissa.

Mikä on harvinaisin asia Minecraftissa?

Minecraftin harvinaisin esine on lohikäärmeen muna, koska se syntyy vain kerran Minecraft -maailmassa. Kun pelaajat voittaisivat Ender Dragonin ensimmäistä kertaa, Dragon Eggn kutee poistumisportaalin päällä. Pelaajat eivät voi kaivoa sitä suoraan picraxella.

Mikä on harvinainen eläin Minecraftissa?

Pink lampaat ovat yksi harvinaisimmista eläimistä Minecraftissa. Luonnollisesti kutetut lampaat ovat 0.1558% mahdollisuus saada vaaleanpunainen villa. Lisäksi vauva lampaissa on vain 0.0082% Krejamahdollisuus vaaleanpunaisella värillä, koska vain 10% lampaista kutee vauvoina.

Kuinka harvinainen on vaaleanpunainen lammas minecraftissa?

Pink lampaat ovat harvinaiset mahdollisuudet (0.164%) kutu luonnollisesti. 5% kaikista lampaista kutee vauvoina. Jos lampaankudun on sijoitettu /setBlockin kautta, sisällä oleva lammasmalli kehruu esiintyy yhdellä kuudesta luonnollisesti kutuvasta väristä.

Kuinka kutevat harvinainen sininen axolotl?

Kuinka saat sinisen axolotl Minecraftissa?

Minecraft -versiosta 1 alkaen.17. 1, ainoa tapa saada sininen axolotl ilman komentoja on kasvattamalla yksi. Axolotl: lla on viisi eri väriä: vaaleanpunainen, ruskea, kulta, syaani ja sininen.