Saako Applen työntekijät ilmaiseksi iCloud?


Saako Applen työntekijät ilmaiseksi iCloud?

ICloudissa on 5 Gt tallennustilaa ilmaiseksi kaikille iOS -käyttäjille, ja päivitys 50 Gt vuodessa maksaa 100 dollaria…. Applen työntekijät saavat myös hienoja alennuksia Apple Hardware -yrityksestä, mukaan lukien 500 dollaria Macista ja 250 dollaria iPadsista.28 а. 2012 г.

Saako Applen työntekijät ilmainen iCloud -säilytys?

Apple on ottanut käyttöön uuden Applen työntekijöiden työntekijöiden, antaen heille ilmaisen 50 Gt: n päivityksen iCloud -tallennustilaan – 100 dollaria vuodessa. Tämä on samanlainen kuin ilmainen MobileMe -tilaus, jonka työntekijät saivat viime vuoteen saakka, jolloin ICloud korvasi tämän palvelun.

Saavatko Applen työntekijät ilmaisia ​​Apple -palveluita?

Apple on tarkoitus antaa vähittäiskaupan työntekijöilleen palvelut uudelle vuodelle…. Kuten ymmärrämme, työntekijät voivat vain saada ilmaista Apple Musicia, TV+: ta ja arcadeja itselleen. Jos he haluavat käyttää perheen jakamista, heidän on maksettava kuten kaikki muutkin tuomaan perheensä matkaa varten.

Mitä alennuksia Applen työntekijät saavat?

Työnantajan yhteenveto vuosittain työntekijät voivat saada 25% alennuksen iPodista, iPadista tai tietokoneesta. Suurin osa Apple -ohjelmistoista voi ostaa 50%: n alennuksella, ja AppleCarella on 25% alennus.

Saatko ilmaisen iCloudin?

Kun kirjaudut iCloudiin, saat automaattisesti 5 Gt ilmaista tallennustilaa. Jos tarvitset enemmän iCloud -tallennustilaa tai haluat pääsyn premium -ominaisuuksiin, voit päivittää iCloudiin+.


Leave a Reply

Your email address will not be published.