Tarvitsetko tulen polun saadaksesi kiinnityksen?


Tarvitsetko tulen polun saadaksesi kiinnityksen?

Aluksi kerätä kiinnikkeitä Guild Wars 2: ssa, sinun on ostettava palon laajennuspolku…. Ostat Raptor, Springer ja Skimmer vain pelaamalla palotarinan polun kautta. Muut kiinnikkeet ovat valinnaisia, mutta niissä on monia etuja. Jackali voidaan saada myöhemmin tarinassa.1 июн. 2020 г.

Kuinka saat kiinnikkeitä GW2: een?

Niitä on saatavana yksinomaan Guild Wars 2: Polun laajentumisen kautta. Kaksi ylimääräistä kiinnitystä voidaan saada elävän maailmankauden 4 kautta. Rullakuoriainen voidaan saada jaksossa 3, LICH LICH: n pitkä ja SkyScale voidaan saada jaksossa 6, sota iankaikkinen.

Kuinka saat ilmaisia ​​kiinnikkeitä GW2: ssa?

Minkä tason voit saada kiinnikkeen GW2: een?

Minkä tason saat kiinnittimen GW2: ssa? Se on saatavana tason 80 hahmoille, mutta jos ryhmit LVL 80-ystävän kanssa, voit saada Raptor Pre-80.

Kuinka avaat Dragon -kiinnikkeen?

Kuinka aloitat tulen polun?

Aloitat menemällä sankarin paneelillesi. Sieltä valitset tarinapäiväkirjasi. Tämän alla löydät palotarinan polun valikon näytön vasemmasta puolesta. Sen valitseminen antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa laajennus.

Kuinka paljon on tulen polku GW2?

Guild Wars 2: Path of Fire käynnistyy syyskuussa. 22, ja laajennuksen ennakkotilaukset ovat nyt eläviä. Se on saatavana yksinään 29 dollarilla.99 tai niputettu piikkien sydämellä 49 dollarilla.99.

Onko Guild Wars 2 -pelissä 2021?

Joten on Guild Wars 2 -pelaaminen vuonna 2021? Ehdottomasti kyllä! Guild Wars 2 tarjoaa valtavan määrän ainutlaatuista sisältöä, joka kilpailee MMOS: n puute. Sitä pelaa paljon ihmisiä, joten sinulla ei ole koskaan vaikeuksia löytää juhlia vankityrmälle \ raidille tai ottelulle PVP: ssä nopeasti.

On skyscale parempi kuin Griffon?

Griffon on helpompi saada ylivoimaisesti, mutta Skyscale on todennäköisesti hyödyllisempi. Griffonilla on erittäin markkinarako -> seikkailut, se on erittäin nopea, kun se on maksimilla mestaruudella ja voit aloittaa suuresta pudotuksesta, se on aika hauskaa. Skiyscale voi nousta korkeammalle.

Kuinka avaat lentävät kiinnikkeet GW2: ssa?

Se on ainoa killasotien 2 kiinnitystä, jotka voivat lentää, mutta ei korkeampi kuin missä se alkoi. Joten sinun on vain löydettävä jostakin korkeasta aloittaaksesi ja olet kultainen. Voit avata tämän avaamalla palonjutun polun.

Onko killasotaa 3 tulossa?

Mikä tämä on? Guild Wars 3 -julkaisupäivä on edelleen piilotettu kaikilta planeetalla, mutta on varmistus, että peli on kehitteillä ja se varmasti osuu markkinoille tulevina vuosina. Joidenkin huhujen mukaan peli osuu markkinoille vuosina 2024-2025 Windows, Mac OS & PlayStation.

Kuinka saat Springerin?

Jotta saat Springer Mount -sovelluksen, sinun on avattava kolmas Raptor Mastery nimeltään Canyon Jumping, jotta pääset Springer Mount -alueelle Desert Highlandsissa. Tarvitset myös 50 kauppasopimusta + 1 kultaa ostaaksesi sen Stablemaster Unja: lta. Suorita sydän saadaksesi hänet myymään sen sinulle.

Kuinka saat Raptor -vuoren GW2: n?

Raptor on auki ensimmäisen Guild Wars 2: Path of Fire Story Mission -sovelluksen aikana, liekin kipiseminen. Tason 80 alapuolella olevat merkit voivat avata tämän kiinnittimen ja pääsyn Crystal Desertiin liittymällä tason 80 tarinan missio -ilmentymään.

Mikä on paras killasotien 2 luokka?

Vielä enemmän eliittien erikoistumisia tulossa, tässä on katsaus Guild Wars 2: n parhaisiin luokkiin.

  1. 1 insinöörin ammatti.
  2. 2 Elementalist -ammatti….
  3. 3 The Guardian Ammatti….
  4. 4 Mesmer -ammatti….
  5. 5 Nekromancer -ammatti….
  6. 6 Ranger -ammatti….
  7. 7 Revenantin ammatti….
  8. 8 Varas ammatti….

Mistä saat Skimmer -kiinnikkeen GW2: ssa?

Saadaksesi Skimmer Mount, sinun on avattava kolmas Raptor Mastery nimeltään Canyon Jumping, jotta pääset Skimmer Mount -alueelle Elon Riverlandsissa. Tarvitset myös 50 kauppasopimusta + 4 kultaa ostaaksesi sen Skimmer Trainer Ardralta. Suorita sydän saadaksesi hänet myymään sen sinulle.

Kuinka monta lukua on tulen polulla GW2?

Tarina on jaettu kahdeksaan lukuun. Tarina kokonaisuutena on pelattava järjestyksessä, eikä tarinan osaa voida toistaa.

Kuinka liukut GW2: ssa?

Ennen valmistumista: Pääset purjelentokoneen, jotta voit liukua kuin orava Maguuman sydämen korkeimpien pisteiden yli. Valmistumisen jälkeen: liukua, hyppää korkeasta paikasta ja paina sitten hyppynäppäintä uudelleen putoamalla.


Leave a Reply

Your email address will not be published.