Voitko kasvattaa vaeltavia kauppiaita?


Voitko kasvattaa vaeltavia kauppiaita?

Jos vaeltava kauppias tulee, heillä on mahdollisuus saada lisää kyläläisiä. Vaeltava kauppias on edelleen halunnut, jos hän ei kasvata ja muunna kyläläiseksi, joten pelaajan on saatava heidät kasvamaan ennen kuin hän tekee.19. maaliskuuta 2020 г.

Kuinka kasvatat kyläläistä vaeltavan kauppiaan kanssa?

Voiko vaeltavista kauppiaista tulla kyläläisiä?

Vaeltavat kauppiaat välttävät zombeja ja niiden variantteja, kaikkia Illager -muunnelmia ja kiusaajia, pysyen vähintään 8 korttelin päässä. Toisin kuin muut kyläläiset, zombien tappamasta vaeltavasta kauppiaasta ei tule zombi -kyläläistä.

Voivatko kauppiaiden kyläläiset kasvattaa?

Yksi. Kyläläiset eivät kasva yksinään. Kyläläisten on avattava halukkuutensa suorittamalla kauppa pelaajan kanssa. Kun kauppa on tehty ja siellä on tarpeeksi vaatimuksia, kyläläiset käyvät kauppaa, kun heillä on vaadittava ruokaa.

Voitko zombifioida vaeltavan kauppiaan?

Vika. Jopa zombien tappamisen vaikeista vaikeuksista, vaeltavista kauppiaista ei koskaan tule zombie-kyläläisiä, huolimatta kyläläisen tyyppisestä väkijoukosta huolimatta.

Voiko vaeltavilla kauppiailla olla bambu?

Vaikka vaeltavat kauppiaat myyvät useimpia laitoksia, yksikään niistä ei myy bambua. Tämä kysymys on ollut pelissä vaeltavien kauppiaiden lisäämisen jälkeen, ja se voidaan nähdä myös Minecraftin kallioperästä.

Kuinka estät vaeltavaa kauppiasta haluttomasta selviytymisessä?

Nimeä nimitunniste uudelleenkäytäväksi. Kutsu vaeltava kauppias Desvawndelay -arvoon 500 (Huomaa, että vain “/summon Wandering_trader” DespownDelay on 0, mikä estää vaeltavan kauppiaan epätoivoa.

Vaeltavan kauppiaan tappaminen vaikuttaa kyläläisiin?

Nopeus. Olin erittäin ärsyttänyt pääkannan aiheuttamaa sitä. Tapoin hänet ja seinäin laamassa. He halusivat ja myöhemmin muut ilmestyivät kylässämme noin 800 korttelin päässä.

Kuinka kauan kyläläisten kasvattaminen kestää?

Kyläläiset kasvattavat itsenäisesti, mutta tarvitsevat ovia ja heidän on oltava halukkaita kutua vauvakyläläisiä. Tarkalleen 20 minuutin kuluttua, jonka aikana vauvan kyläläinen on renderin etäisyyden sisällä, vauvan kyläläinen kasvaa aikuisen puoleen.

Kuinka kerrot, onko kyläläinen nitwit?

Nitwit on ainutlaatuinen kyläläisten tyyppi, joka voi kutua missä tahansa kylässä. Pelaajat voivat erottaa heidän ja muiden kyläläisten välillä tarkistamalla ulkonäkönsä. Nitwits menee nukkumaan ja herää noin 2000 puntaa jokaisen muun kyläläisen jälkeen. He eivät myöskään kokoontu kellojen ympärille, kun se soi.

Mitä teet vaeltavan kauppiaslaaman kanssa?

Jos rikkot vaeltavan kauppiaan ja Trader Llaaman välisen johdon, voit kesyttää ja ajaa kauppiaslaamaa, aivan kuten voit tavallisella laamalla. Koska Trader Llaaman vapauttaminen on olemassa useita tapoja, sinun ei tarvitse tappaa vaeltavaa kauppiaa.

Kuinka saat kyläläisiä kutemaan?

Kyläläisten houkuttelemiseksi takaisin kylään, pelaajien on asetettava kello lähellä rakennusta, jossa on sänkyjä. Kun pelaajat soittavat kelloa, kyläläiset seuraavat melua, ja se houkuttelee heidät takaisin sänkyyn yöllä.


Leave a Reply

Your email address will not be published.